Hotel Alexis este o unitate de cazare poziționată în centrul oraşului Cluj-Napoca. Activăm pe piața serviciilor hoteliere încă din anul 2010, astfel că experiența își spune cuvântul. Oferim servicii de calitate la prețuri avantajoase, cu ajutorul unui personal calificat, vorbitor de limba engleză, germană şi maghiară, capabil să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi.

Datorită locaţiei noastre avantajoase, vei putea ajunge la cele mai importante puncte de interes din oraș într-o perioadă scurtă de timp, fără a fi nevoie să folosești un mijloc de transport. Situat în apropierea pietonalei din Piaţa Unirii, a Tribunalului Cluj şi a unui număr vast de centre de business, clinici şi spitale, Hotel Alexis reprezintă locul ideal de cazare, deoarece facilitează desfăşurarea activităţilor din zona centrală a oraşului.

Activitățile de business pe care oaspeții noștri le întreprind presupun, de cele mai multe ori, prezența unui întreg departament al hotelului. Avem oferte avantajoase și acordăm o atenție deosebită tuturor nevoilor clienților noștri, inclusiv firmelor care solicită permanent serviciile noastre. Astfel că, asigurăm locuri de cazare celor care vin în Cluj-Napoca în interes de serviciu, fiind trimiși în delegație.

Cele 26 de camere disponibile sunt prezentate în stil clasic, modern, aranjate cochet, astfel încât oferă o atmosferă plăcută şi caldă. Camerele noastre sunt dotate cu aer condiţionat, Wi-Fi, televizor LCD cu o gamă variată de canale TV accesibile prin cablu, dispozitiv de reglare a căldurii,  minibar şi baie privată cu cabină de duş, uscător de păr şi articole de igienă.

Tipurile de camere oferite de hotel  sunt: camera single,  cameră dublă cu pat matrimonial, cameră twin (cu două paturi separate), cameră triplă (cu pat matrimonial sau două paturi separate și o canapea), cameră de tip Suită Junior (un pat matrimonial sau două paturi separate și living) şi cameră aeroport.

Toate camerele disponibile pot fi rezervate și în regim Single.

Deoarece luăm întotdeauna în considerare nevoile tale, îţi punem la dispoziţie numeroase facilităţi incluse în tarif: curăţenie zilnică, lift, telefon, spaţiu pentru bagaje, seif la recepţie, informaţii turistice şi hărţi personalizate, ziare şi reviste, servicii de trezire şi de comandă a taxiului, de preluare şi de transmitere a mesajelor, de păstrare a obiectelor uitate. Pe parcursul șederii tale la hotel  îţi oferim, contra cost, servicii de spălătorie şi de călcătorie, rent-a-car, bar, minibar și fax, xerox sau printare.

Te așteptăm cu cele mai bune oferte de cazare în centrul orașului Cluj-Napoca pentru a beneficia de o ședere excepțională!

09
ian.
Cum ajungi de la Sala Polivalentă Cluj la Hotel Alexis?

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este una dintre cele mai moderne și încăpătoare construcții din […]

25
nov.
Cum ajungi de pe Strada Clinicilor la Hotel Alexis?

Strada Clinicilor din Cluj-Napoca se află în imediata apropiere a casei de Cultură a […]

18
sept.
Cum ajungi de la Grădina Botanică „Alexandru Borza” la Hotel Alexis?

Grădina Botanică „Alexandru Borza” a fost înființată oficial în anul 1920 și deschisă publicului […]

08
mart.
Cum ajungi de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” la Hotel Alexis?

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport, ca mărime, din România. Acesta […]

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

Poziționarea noastră este centrală, pe Calea Dorobanților  numărul 26. Ne situăm în imediata apropiere a zonei pietonale de pe Eroilor cu magazine, restaurante, baruri şi terase, a Pieței Unirii și a Pieței Avram Iancu, locații la care poţi ajunge pe jos în doar câteva minute.

Hotel Alexis oferă cazare în centrul Clujului şi pentru clienţii pasionaţi de shopping, care pot opta pentru cumpărături în numeroasele magazine din zona pietonală, în centrul comercial Central, în Sora Shopping Center, în Iulius Mall sau în VIVO!

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” este poziţionat la o distanţă de 10 minute de mers cu maşina, în timp ce gara din Cluj este situată la o distanță de 5-7 minute de mers cu maşina față de locația noastră.

Obiectivele turistice la care poți ajunge pe jos într-o perioadă scurtă de timp sunt: Grădina Botanică, Piața Muzeului, Teatrul Național, Casa Matei Corvin, Biserica Sfântul Mihail și Palatul Bánffy.

Vă stăm la dispoziție permanent cu informații turistice și hărți personalizate!